Seguretat i qualitat

Seguretat

El Bosc Vertical facilita els millors equips homologats per la CE, que són d’ús obligatori per tots els visitants: un arnès, unes cintes, uns mosquetons i una politja, en el cas dels circuits d’aventura als arbres; un casc amb el lloguer de les bicis i els segways i unes armes làser en els jocs d’estratègia de combat.

Abans de començar el circuit d’aventura escollit, els monitors del Bosc Vertical explicaran en un circuit d’iniciació, la manera de realitzar les activitats adequadament i la utilització correcte del material de seguretat individual amb la finalitat que tothom, de manera autònoma, tingui ben clar el sistema de seguretat del parc.

Quan es tracta de la seguretat i la comoditat de l’usuari, el Bosc Vertical sempre ha cercat els equips més innovadors i segurs del sector dels parcs d’aventures. Així doncs, actualment tenim diversos sistemes de seguretat, òptims i homologats a escara europea, els quals no et permeten deslligar-te en el transcurs del tot el circuit.

En el Bosc Vertical de Dosrius utilitzem el nou sistema safe-link SSB que permet una major autonomia als usuaris i alhora fa que puguin gaudir molt més de les activitats, ja que no han d’estar pendents de l’ús correcte de l’equip, sinó que el sistema de mosquetons intel·ligents se’n carrega de garantir en tot moment la subjecció adequada des de l’inici fins al final del recorregut. Aquest mecanisme d’ancoratge facilitarà la progressió pels circuits sobre tot als grups d’escolars i als més petits de la família i garantirà la tranquil·litat dels seus pares.

En el Bosc Vertical de Mataró, com és una instal.lació nova, hem optat per incorporar a la construcció un altre sistema de seguretat infal·lible, anomenat línia de vida contínua. Aquest sistema no et permet tampoc deslligar-te en cap moment en el transcurs del circuit i et permet gaudir de l’aventura amb la màxima seguretat..

La qualitat de les instal·lacions, pel que fa a material, espais on es desenvolupen les activitats i el seu manteniment periòdic i acurat, garanteix un parc de diversió sense risc.

Qualitat

El Bosc Vertical és membre fundador de AEPA (Associació Espanyola de Parcs d’Aventura), l’objectiu de la qual és vetllar per la seguretat i millorar el servei que s’ofereix als usuaris dels parcs d’aventura.

Així, tots els membres tenen protocols de manteniment actualitzats i les activitats que ofereixen estan certificades anualment per l’empresa Vertic Alp de França seguint la normativa UNE-EN 15567-1/2 de parcs d’aventura.

El SICTED és el Sistema Integral de Calidad Turística de Destino, un indicador de les empreses de l’àmbit turístic que recullen la qualitat òptima. El Bosc Vertical ha estat guardonat amb aquest distintiu que acredita i reconeix l’esforç que hem dut a terme per tal de millorar la satisfacció del client.

MENU